Angielski w pracy i biznesie. Cz. 2 czytaj, słuchaj i ucz się! (Wydawnictwo LINGO sp. j., 2007)
Nowoczesny kurs języka biznesu dla osób, które posługują się językiem angielskim w pracy lub poszukują pracy. Omawia zagadnienia związane z marketingiem, finansami i sprzedażą. Lekcje o różnorodnej tematyce, interaktywne ćwiczenia, gry językowe, nagrania MP3 wszystkich dialogów.