Ex Libris Agnes Drobner - Hasenohr, Curt (1887-1987).; Drobner, Agnes ([S. l., 1906)
W ramce przedstawia harfę, u dołu napis: Ex Libris Agnes Drobner.
Nazwisko aut. ołówkiem na odwrocie. Data wg bibliogr.
Strona, dostęp 12.05.2016
Keywords: Ekslibrisy -- Niemcy -- 1900-1945.