Verordnung : Indem ich auf [...] / Bissing. - Bissing, Moritz Ferdinand von (1844-1917) ([s.n.], 1914)
Afisz niem. władz okupacyjnych do obywateli Belgii z 16.04.1914 r. dot. belgijskiego Czerwonego Krzyża.