[Ulotka. Incipit] Działo się to w Rzeczpospolitej Polskiej, w województwie gdańskim, mieście Lęborku ... ([wydawca nieznany], 1949)
Ulotka informująca o otwarciu świetlicy Związku Zawodowego Spółdzielców w Lęborku 23.01.1949 r.