[Afisz. Incipit] Poranek inauguracyjny II Festiwalu Muzyki Polskiej ... ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o występach 23.01.1955 w sali teatru Wielkiego w Gdańsku. Wystąpiła m.in.: Orkiestra Stoczni Gdańskiej.