Uczestnicy szkolenia w zakresie obrony cywilnej na temat ochrony zwierząt, wody i paszy przed skażeniami radioaktywnymi / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1977)
Przedstawia uczestników szkolenia w zakresie obrony cywilnej na temat ochrony zwierząt, wody i paszy przed skażeniami radioaktywnymi, 20 maja 1977 r.