Uczestnicy szkolenia w zakresie obrony cywilnej na temat ochrony zwierząt, wody i paszy przed skażeniami radioaktywnymi - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1977)
Przedstawia uczestników szkolenia w zakresie obrony cywilnej na temat ochrony zwierząt, wody i paszy przed skażeniami radioaktywnymi, 20 maja 1977 r.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1970-.; Obrona cywilna -- Polska -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografia prasowa