Dies Buch ist Franz Kubat zu eigen - Feil, Otto (1894-1985).; Kubat, Franz ([S.l., 1950)
W ramce napis: Dies Buch ist Franz Kubat zu eigen. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko aut. Data wg działalności aut.
Keywords: Ekslibrisy -- Austria -- 1945-1990.