Zawody piłkarskie Piast-Lechia. (Gdańsk : [s.n.], 1949)
Afisz inf. o meczu na Stadionie Miejskiem we Wrzeszczu 05.06.1949 r.
Keywords: Lechia Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Klub Sportowy "Gedania" (Gdańsk) -- druki ulotne; Piłka nożna -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne