Aleksander Ostrowski - Grzesznicy bez winy = Biez winy winowatyje / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1983)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 26.06.1983 r.na Scenie Kameralnej w Sopocie. Reżyseria: Dariusz Miłkowski, scenografia: Łucja i Bruno Sobczakowie, opracowanie muzyczne: Andrzej Głowiński.