[Afisz teatralny. Incipit] Jak się kochają w niższych sferach ... / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1988)
Afisz teatralny przedstawienia, które miało miejsce 29-30.12.1988 r. w Teatrze Wybrzeże. Reżyseria Krzysztof Bukowski, scenografia Małgorzata Żak-Iszoro.