[Afisz teatralny. Incipit] Jak się kochają w niższych sferach ... - Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 1988)
Afisz teatralny przedstawienia, które miało miejsce 29-30.12.1988 r. w Teatrze Wybrzeże. Reżyseria Krzysztof Bukowski, scenografia Małgorzata Żak-Iszoro.
Keywords: Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.