[Afisz. Incipit:] Zespół Artystów Warszawskich wystawia ... Pierwsze Wiosenne Rendez-Vous tańca, piosenki, muzyki i humoru ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o wydarzeniu 11-12.05.1946 r. w sali Kino-Teatru "Atlantyk" ("Wolność") w Gdyni.