Witamy 50 rocznicę Rewolucji Październikowej. (Gdynia : [s.n.], 1967)
Afisz inf. o konkursie i imprezie rozrywkowej z okazji rocznicy.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- życie artystyczne; Rosja -- 1917 (Rewolucja) -- rocznice -- druki ulotne