Widok na morze - Przedsiębiorstwo Upowszechniania Prasy i Książki "Ruch". ([Warszawa] : Wyd. RUCH, 1950)
Przedstawia fragment plaży w Gdyni i widok na morze, ok. 1955 r.
Data wg przedstawienia, miejsce wyd. wg działalności wydawnictwa.