Uroczysty koncert symfoniczny z okazji 1000-lecia Państwa Polskiego oraz Kongresu Kultury Polskiej / Państwowa Opera i Filharmonia Bałtycka ; Skoracki J. - Skoracki, Józef (1920-2005) ([s.n.], 1966)
Afisz inf. o koncercie, który miał miejsce 28-29.10.1966 r.