Wnętrza nowego sklepu WSS "Społem" w Sopocie przy ulicy Monte Casino róg Westerplatte / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1977)
Przedstawia dział ceramiki w nowootwartym sklepie "Społem" w Sopocie, 1977 r.