[Afisz. Incipit:] Spółdzielcy i sympatycy proszeni są ... na wielką zabawę sierpniową ... (Elbląg : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie 09.08.1947 r. w Suchaczu.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Bale (zabawy taneczne); Elbląg (woj. warmińsko-mazurskie); Druki ulotne