Erinnerungsblatt an die Provinzial Gewerbe-Ausstellung Danzig 1858 Jul. Sauer. - Sauer, Johann Julius Alexander (1823-1907) (Lithogr. Anstalt v. Jul. Sauer in Danzig, 1858)
Przedstawia dyplom upamiętniający Prowincjonalną Wystawę Przemysłową w Gdańsku, 1858 r.