Für die Kriegsanleihe! - Plontke, Paul (1884-1966). (Berlin : W. Hagelberg, 1917)
Propandowa karta pocztowa nawołująca do zakupienia obligacji wojennych.
Rok wyd. ustalono na podstawie katalogu historycznego GD PAN.
Keywords: Wojna światowa (1914-1918) -- Niemcy -- karty pocztowe; Wojna światowa (1914-1918) -- propaganda