Ex Libris Czesław Miłosz Vi. - Virkau, Vytautas O. (1930- ). (1977)
W obramowaniu starych drzew fronton kościoła św. Anny w Wilnie. Pod wyobrażeniem napis w dwóch wierszach rozdzielonych linią: Ex Libris Czesław Miłosz.