[Afisz. Incipit] Obywatele ... Dzień Kolejarza pod hasłami ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1957)
Afisz z programem uroczystości 8.09.1957 r.
Keywords: Pracownicy kolei -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.