[Afisz. Incipit] Obywatele! W dniu 21 listopada 1959 r. całe społeczeństwo polskie obchodzi uroczyście Dzień Nauczyciela. (Malbork : [wydawca nieznany], 1959)
Afisz informujący o obchodach.
Keywords: Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.