Udręka - Klimowski, Andrzej (1949- ).; Zjednoczenie Rozpowszechniania Filmów ([Warszawa] : ZRF, 1977)
Na plakacie twarz kobiety na czarno-żółtym tle. Nazwisko autora w lewym dolnym rogu plakatu.
Na plakacie dodatkowe informacje: film hiszpański, reżyseria Pedro Olea, w rolach głównych Ana Belen, Francisco Rabal, Javier Escriva i Conchita Velasco.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Film hiszpański; Polska; Plakat filmowy