Prezydium PAN w Bibliotece Gdańskiej PAN / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1971)
Przedstawia członków Prezydium PAN podczas pokazu starych druków w Bibliotece Gdańskiej PAN, druki prezentuje dyrektor Marian Pelczar, 1971.