Prezydium PAN w Bibliotece Gdańskiej PAN - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1971)
Przedstawia członków Prezydium PAN podczas pokazu starych druków w Bibliotece Gdańskiej PAN, druki prezentuje dyrektor Marian Pelczar, 1971.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Pelczar, Marian -- (1905-1983) -- fotografie; Biblioteka Gdańska -- fotografie; Fotografie -- Polska -- 1970-.; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografia prasowa; Fotografie -- Polska -- Gdańsk