[Afisz. Incipit] Państwowy Teatr "Wybrzeże" - Rada Miejscowa urządza ... bal kolorowy. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o balu w sopockim Grand Hotelu 21.02.1955 r.
Keywords: Grand Hotel (Sopot); Grand Hotel (Sopot, Polska, budynek) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne