[Afisz. Incipit:] Powiatowy Związek Gminnych Spółdzielni "Samopomoc Chłopska" ... urządza w dniu 1,2,3 i 4 grudnia 1953 r. w Malborku ... Wielki jarmark jesienno-zimowy. ([wydawca nieznany], 1953)
Afisz informujący o jarmarku na targowisku w Malborku.