Obywatelki i obywatele! Wszyscy bierzemy udział w pochodach, akademiach i zabawach ludowych. (Kościerzyna : [s.n.], 1949)
Afisz inform. o programie ochodów 1 maja w 1949 r. w Kościerzynie.
Keywords: Kościerzyna (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Kościerzyna (Polska) -- 1945-1970 -- plakaty; Kościerzyna (Polska) -- 1945-1970 -- źródła