[Afisz. Incipit] Rozporządzenie Starosty Powiatowego Malborskiego z dnia 1 lutego 1950 r. ... w sprawie urzędowego badania zwierząt rzeźnych i mięsa ... ([wydawca nieznany], 1950)
Afiz z treścią rozporządzenia.