[Afisz. Incipit] Rozporządzenie Starosty Powiatowego Malborskiego z dnia 1 lutego 1950 r. ... w sprawie urzędowego badania zwierząt rzeźnych i mięsa ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1950)
Afiz z treścią rozporządzenia.
Keywords: Malbork (Polska ; region) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malborski, Powiat (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (woj. pomorskie ; okolice); Druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.