Minister woyny [Inc.:] Maiąc sobie przez Etat nowo ustanowiony i naywyższe J. K. Mc przepisy dla ułatwienia działań Ministra Woyny [...] / [Józef Xiążę Poniatowski]. - Poniatowski, Józef (książę ; 1763-1813) ([s. n.], 1812)
Druk ulotny - kompetencje ministra wojny, Wydziału Działań Wojennych i Dyrekcji Administracji Wojennej z 11 lutego 1812.