[Afisz] Aleksander Fredro - Mąż i żona : komedia w trzech aktach / Teatr Dramatyczny Domu Marynarki Wojennej. ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz przedstawienia "Mąż i żona" Aleksandra Fredry w sezonie 1946/47.