Ogłoszenie o spedzie koni znajdujacych sie na terenie miasta Gdanska / Zarzad Miejski w Gdansku ([wydawca nieznay], 1946)
Afisz informujący o obowiązku stawienia się na spęd koni w Gdańsku 12-17.08.1946 r.