Ogłoszenie o spedzie koni znajdujacych sie na terenie miasta Gdanska - Gdańsk (Polska). Zarząd Miasta. Wydział Wojskowy (Gdańsk : [wydawca nieznay], 1946)
Afisz informujący o obowiązku stawienia się na spęd koni w Gdańsku 12-17.08.1946 r.
Brak niektórych polskich znaków diakrytycznych.
W prawym górnym narożniku: Gdańsk, dnia 24 lipca 1946 r.
Dostępny również w formie elektronicznej.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- źródła