Polanie : laureat Miedzynarodowego Festiwalu Zespołów Młodziezowych "Star-Club"-Hamburg. (Gdańsk : [s.n.], 1967)
Afisz inf. o koncertach w sopockim klubie Non-Stop 1-16.07.1967 r.
Keywords: Muzyka jazzowa -- Polska -- Sopot -- 1945-1970 -- druki ulotne; Życie muzyczne -- Polska -- Sopot -- 1945-1970.; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne