[Afisz. Incipit] Związek Bojowników z Faszyzmem ... urządza wielką zabawę ludową ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o zabawie organizowanej przez Związek Bojowników z Faszyzmem, 2-3.07 w Gdyni.