Józefa Wnukowa 1911-2000 twórcy i założyciele szkoły sopockiej. - Żerwe, Małgorzata (1954- ).; Krajewska, Marta; Kołecki, Adam.; Muzeum Sopotu (Sopot : Muzeum Sopotu, 2008)
Biogram Józefy Wnukowej, fotografie z wystawy, audycja radiowa.
Tyt. z etykiety płyty.
Auducja Małgorzaty Żerwe, fotografie A. Kołecki.
Dod. do książki Józefa Wnukowa 1911-2000 : twórcy i założyciele szkoły sopockiej / [red. katalogu Marta Krajewska].
Audycję radiową mozna odsłuchiwać za pomocą programu MediaPlayer, bądź każdego innego programu odtwarzającego pliki wma lub mp3. Prezentacje jest zoptymalizowana do odtwarzania na komputerach zaopatrzonych w kartę graficzna pozwalającą na wyswietlanie obrazów w rozdzielczośći 800x600 px.
Keywords: Wnukowa, Józefa -- (1911-2000).