[Afisz. Incipit] Zarządzenie. Na podstawie rozporządzenia Ministra Zdrowia z dnia 17 kwietnia 1945 r. ... / Prezydent M. Gdyni. ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o obowiązkowych szczepieniach ochronnych przeciw durowi brzusznemu.