Kościół N. P. Maryi, nowe sklepienia kryształowe przed tynkowaniem [fot.] Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1945)
Przedstawia sklepienia kryształowe Kościoła Mariackiego przed tynkowaniem, 1950 r.