Ul[ica] Długa 33/34, 35, 36 - Nowaliński, Karol (1935- ). ([Gdańsk, 1980)
Przedstawia kamienice nr 33/34, 35, 36 przy ul. Długiej w Gdańsku, ok. 1989 r.
Tyt. ołówkiem na rewersie, data wg przedstawienia.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Ulica Długa (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie