Zjawisko bezdomności w Unii Europejskiej / Jarosław Koral. - Koral, Jarosław (1960-2019)
1. Próba definicji bezdomności. 2. Typologia bezdomności. 3. Przyczyny bezdomności. 4. Skutki bezdomności. - Problemy psychologiczne. - Problemy społeczne. - Problemy prawne.