Janiczek Károly - É Bottlik. - Bottlik, Tibor (1884-1974) (1909)
Przedstawia nagiego mężczyznę ze szpadą w ręce stojącego na książce. U dołu w ramce napis: Janiczek Károly - É, obok wazonik z bukietem kwiatów. Nazwisko aut. w obrębie kompoz.