Janiczek Károly - É - Bottlik, Tibor (1884-1974).; Károly, Janiczek ([S.l., 1909)
Przedstawia nagiego mężczyznę ze szpadą w ręce stojącego na książce. U dołu w ramce napis: Janiczek Károly - É, obok wazonik z bukietem kwiatów. Nazwisko aut. w obrębie kompoz.
Data wg bibliografii.
Strona, dostęp 14.01.2014