[Afisz. Incipit] Instrukcja o ochronie przeciwpożarowej dla placów, budów, hoteli robotniczych i zakładów stałych Gdańskiego Przemysłowego Zjednoczenia Budowlanego. ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz z treścią instrukcji.