[Ulotka. Incipit] Gorsen-Druck : die leistungsfähige Druckerei im Reichsgau Danizg-Westpreussen. ([wydawca nieznany], 1941)
Druk reklamujący gdańską drukarnię, która przed wojną mieściła się na Vorstädtischer Graben (dziś Podwale Przedmiejskie).