Lieder- und Duetten-Abend von Becky Baum und Franz Fitzau. ([s.n.], 1911)
Druk z programem wieczoru artystycznegoi tekstami pieśni, który miał miejsce w Danziger Hof (nieistniejący gdański hotel przy ul. Dominikswall) 31 stycznia 1911 r.