Ex Libris Ferdinand - Geiger H. Fischer. - Fischer, Helma (ok. 1875-ok. 1930) (1905)
Przedstawia krajobraz górski, w dole zabudowania wiejskie. U góry między szarotkami napis: Ex Libris Ferdinand - Geiger. Sygn. aut. HFischer w obrębie kompoz.