Letztes Sinfonie - Konzert. - Vaterländisches Volkskonzert 1918 ; Gdańsk). (Danzig : [s.n.], 1918)
Program 17. Vaterländisches Volkskonzert, które odbywały się w Sporthalle (dziś Opera Bałtycka) w Gdańsku 27 kwietnia 1918 r.
Keywords: Życie artystyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- źródła