[Afisz. Incipit] Przedszkole Publiczne nr. 1 w Wejherowie ul. Św. Jana urządza ... Dzień Rodziny ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz z programem imprezy 22.06.1946 r. Dochód przeznaczony na potrzeby dzieci z przedszkola.